Tauw opent nieuwe kantoren in Enschede en Leeuwarden

Advies- en ingenieursbureau Tauw opent nieuwe kantoren in Enschede en Leeuwarden. De twee nieuwe locaties gaan van start op 15 juni respectievelijk 1 september 2016. Tauw wil met deze locaties beter zichtbaar zijn voor opdrachtgevers en partners in het bedrijfsleven in deze regio’s. 

In Enschede is de nieuwe kantoorlocatie gevestigd op het Kennispark Twente in het BTC-gebouw (Bedrijfstechnologisch Centrum) van Universiteit Twente. In dit gebouw zijn onder andere start-ups, laboratoria en kennisinstellingen gevestigd. In Leeuwarden is gekozen voor een locatie op de WaterCampus. Op de WaterCampus werken bedrijven, kennisinstellingen en overheden samen aan waterinnovatie, onderwijs en ondernemerschap. Vanaf 1 juli 2016 is Tauw lid van Wetsus, het kennisplatform voor watertechnologie, eveneens gevestigd op de WaterCampus.

Hans Westerhof, Hoofd van Tauw Flexible Solutions, de detacheringstak van het advies- en ingenieursbureau, is nauw betrokken bij de keuze en inrichting van de nieuwe locaties: “Er is voor Twente en Friesland gekozen, omdat beide regio’s een sterke identiteit hebben. Wij zijn thuis in deze regio’s, maar dat werd niet altijd herkend door regionale opdrachtgevers en partners. Met deze nieuwe kantoren onderstrepen wij onze regionale kennis en het belang dat wij hechten aan deze regio.”

Tauw-locatie Enschede
Capitool 50
7521 PL Enschede
Contact: Maik Voppen, 06-22 41 26 62

Tauw-locatie Leeuwarden
WaterCampus Leeuwarden
Johannes de Doper Business Centre
Agora 4
8932 CJ  Leeuwarden
Contact: Harry Sikkema, 06-20 97 97 17

Contactpersoon: Hans Westerhof