Tauw organiseert cursus: 'Civiel-technisch grondverzet in verontreinigde bodem'

Op dinsdag 21 juni 2016 organiseert Tauw opnieuw de cursus ‘Civiel-technisch grondverzet in verontreinigde bodem’ bij Radio Kootwijk. Een interessante eendaagse cursus voor iedereen die in het kader van herontwikkeling/nieuwbouw en/of civieltechnische werkzaamheden te maken krijgt met graafwerkzaamheden in verontreinigde bodem en/of bodemsanering.

Inhoud

Deelnemers worden wegwijs gemaakt in wet- en regelgeving en krijgen een technisch-inhoudelijke basiskennis van (hoe om te gaan met) bodemverontreiniging. Naast theorie is er in de cursus ruime aandacht voor de voorbereiding van werkzaamheden en de uitvoeringspraktijk.

Deze cursus is ook uitermate geschikt om reeds opgedane kennis van bodemverontreiniging en kennis van wet- en regelgeving te actualiseren.

Eerder succes

Sinds het voorjaar van 2015 is de cursus een aantal keer gegeven. Dit leverde veel positieve reacties op: ‘Interessant en goed georganiseerd. Een aanrader!’, aldus één van de deelnemers. Ten opzichte van de eerdere cursussen richten we ons deze keer extra op de toepassing en praktijkvoorbeelden. Hiermee wordt de theorie beter toepasbaar in de praktijk.

Tauw brengt tijdens deze cursus opdrachtgevers en aannemers samen, waarbij de term synergie centraal staat. Hiermee worden miscommunicatie en daaruit voortvloeiende faalkosten voorkomen.

Deelnemen

Wilt u meer informatie over de cursus, of bent u geïnteresseerd in deelname en wilt u een uitnodiging ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op met John van Tol, via john.vantol@tauw.com of +31 61 59 51 43 7.

Contactpersoon: John van Tol