TAUW organiseert online masterclass ‘Aan de slag met AERIUS Calculator’

TAUW organiseert op 9 en 16 mei de 2-daagse online masterclass ‘Aan de slag met AERIUS Calculator' waarin u een update krijgt over de actuele wetgeving en jurisprudentie rondom stikstofdepositie en handige tips en tricks om zelf aan de slag te gaan met AERIUS Calculator.

31 januari 2023

AERIUS is het wettelijk voorgeschreven rekeninstrument voor het bepalen van de stikstofdepositiebijdrage van projecten en activiteiten op stikstofgevoelige natuur. Het uitvoeren en controleren van AERIUS berekeningen is in de huidige praktijk veelal het werk van specialisten.

Er is de laatste maanden veel veranderd; een nieuwe AERIUS Calculator versie, de regelgeving rondom stikstofdeposities. Een goede berekening is noodzakelijker dan ooit. De vraag naar gespecialiseerde berekeningen stijgt. Om te voorkomen dat er lange wachttijden ontstaan organiseert TAUW voor eenvoudige berekeningen een online masterclass ‘Aan de slag met AERIUS Calculator’

De masterclass wordt verzorgd door Luc Verhees, adviseur luchtkwaliteit en depositie bij TAUW. Luc heeft ruime ervaring met het complete scala aan mogelijke stikstofdepositie-berekeningen. Tijdens de masterclass brengt hij u op de hoogte van de actuele wetgeving en jurisprudentie rondom stikstofdepositie, gaat u aan de slag met AERIUS Calculator en ontvangt u handige tips and tricks.

Na het volgen van de  online masterclass bent u in staat om eenvoudige AERIUS berekeningen zelfstandig uitvoeren.

Klik op onderstaande button voor meer informatie over het programma en het aanmeldingsformulier.

Direct aanmelden of  Meer informatie