TAUW door Deloitte verkozen tot Best Managed Company 2021/2022

Met trots kunnen we mededelen dat TAUW door Deloitte is uitgroepen tot één van de 22 Best Managed Companies van Nederland van het jaar 2021/2022.

TAUW heeft deze titel gekregen na een streng en onafhankelijk proces waarin het strategisch en operationeel management is getoetst aan de hand van vier thema's: strategie, cultuur, uitvoering & innovatie en financiën. Doel van het BMC-programma is de best geleide private ondernemingen in Nederland in kaart te brengen. Ralph van Roessel zal de award tijdens het BMC Gala plaats op 21 juni 2022 in het AFAS Theater in Leusden in ontvangst nemen. 

Het rapport bevat een evaluatie van de managementcapaciteiten en -praktijken binnen TAUW, waarin aandacht is besteed aan de algemene bedrijfsresultaten, de groei en de betrokkenheid bij duurzaamheid. “We hebben meegedaan omdat het ons een objectieve externe toets op onze besturing en organisatie oplevert”, zegt co-CEO Ralph van Roessel. “Dit kan waardevolle inzichten opleveren om onszelf in de toekomst nog verder te verbeteren.” De titel is een bekroning op de prestaties van afgelopen jaar. Hiermee voegt TAUW zich bij honderden private ondernemingen over de hele wereld die deze benoeming ook verdiend hebben. 

Hoge score op cultuur en commitment 

Extra hoog heeft TAUW gescoord op Culture & commitment waarmee we nog kans maken op de, aan de BMC Award gekoppelde, Excellence Award. “Ik ben hier echt enorm trots op”, zegt Henrike Branderhorst. “Hierbij is expliciet uitgevraagd op Company culture, Talent & Compensation, Sustainability, Continuity en Credibility. Onze bovengemiddelde score hierop bevestigt dat we ons echt op cultuur & sociale cohesie onderscheiden. Iets waar we als participatief bedrijf ook op voorop lopen en ons onderscheidt  op de arbeidsmarkt.” Om deze award te winnen zal Henrike Branderhorst op 24 mei a.s. tijdens de jurysessie in een pitch een nadere toelichting op de cultuur en sociale cohesie binnen TAUW geven. 
 

Gerelateerd nieuws

14 april 2022 | Nieuws

Missie-gedreven strategie loont voor TAUW

Scherpe keuzes verhogen de winstgevendheidTAUW behaalt opnieuw een recordwinst zo blijkt uit de jaarrekening voor 2021. De EBITDA steeg met 11% tot EUR 11 miljoen. Ralph van Roessel, co-CEO van TAUW Group:…

21 december 2021 | Nieuws

Behoud certificering ISO 14001 en CO2-prestatieladder trede 5

Afgelopen zomer (2021) heeft de jaarlijkse audit op de milieumanagementsystemen ISO14001 en CO2-prestatieladder plaatsgevonden. Met als uitkomst een positieve beoordeling.

11 december 2019

Tauw sponsort eerbetoon voor Johan van Veen

Lees verder...
18 maart 2019

Tauw lanceert lokale warmtewinnaar Amfius

Lees verder...
29 maart 2018

Omzet Tauw stijgt met 8% in 2017

Lees verder...

Heeft u een vraag over dit nieuwsbericht?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.