TAUW door Deloitte verkozen tot Best Managed Company 2021/2022

Met trots kunnen we mededelen dat TAUW door Deloitte is uitgroepen tot één van de 22 Best Managed Companies van Nederland van het jaar 2021/2022.

TAUW heeft deze titel gekregen na een streng en onafhankelijk proces waarin het strategisch en operationeel management is getoetst aan de hand van vier thema's: strategie, cultuur, uitvoering & innovatie en financiën. Doel van het BMC-programma is de best geleide private ondernemingen in Nederland in kaart te brengen. Ralph van Roessel zal de award tijdens het BMC Gala plaats op 21 juni 2022 in het AFAS Theater in Leusden in ontvangst nemen. 

Het rapport bevat een evaluatie van de managementcapaciteiten en -praktijken binnen TAUW, waarin aandacht is besteed aan de algemene bedrijfsresultaten, de groei en de betrokkenheid bij duurzaamheid. “We hebben meegedaan omdat het ons een objectieve externe toets op onze besturing en organisatie oplevert”, zegt co-CEO Ralph van Roessel. “Dit kan waardevolle inzichten opleveren om onszelf in de toekomst nog verder te verbeteren.” De titel is een bekroning op de prestaties van afgelopen jaar. Hiermee voegt TAUW zich bij honderden private ondernemingen over de hele wereld die deze benoeming ook verdiend hebben. 

Hoge score op cultuur en commitment 

Extra hoog heeft TAUW gescoord op Culture & commitment waarmee we nog kans maken op de, aan de BMC Award gekoppelde, Excellence Award. “Ik ben hier echt enorm trots op”, zegt Henrike Branderhorst. “Hierbij is expliciet uitgevraagd op Company culture, Talent & Compensation, Sustainability, Continuity en Credibility. Onze bovengemiddelde score hierop bevestigt dat we ons echt op cultuur & sociale cohesie onderscheiden. Iets waar we als participatief bedrijf ook op voorop lopen en ons onderscheidt  op de arbeidsmarkt.” Om deze award te winnen zal Henrike Branderhorst op 24 mei a.s. tijdens de jurysessie in een pitch een nadere toelichting op de cultuur en sociale cohesie binnen TAUW geven. 
 

Gerelateerd nieuws

16 juli 2022 | Nieuws

De Carbon-footprint van 2021 van TAUW

TAUW is actief bezig met het monitoren van het energieverbruik de bijbehorende CO2-uitstoot. Het vormt een belangrijke basis om als bedrijf te verduurzamen en de eigen en CO2-uitstoot in de keten te reduceren.…

11 juli 2022 | Nieuws

TAUW verlengt sponsorrelatie IVN met 3 jaar voor meer biodiversiteit in Nederland

TAUW verlengt de sponsorrelatie met IVN Natuureducatie met een termijn van drie jaar (2022-2024). Daarmee werken TAUW en natuurorganisatie IVN straks tien jaar samen aan een duurzame leefomgeving. De komende…

6 juli 2022

Henrike Branderhorst in de webserie ‘Anders Reizen’, over het…

Lees verder...
14 april 2022

Missie-gedreven strategie loont voor TAUW

Lees verder...
21 december 2021

Behoud certificering ISO 14001 en CO2-prestatieladder trede 5

Lees verder...

Heeft u een vraag over dit nieuwsbericht?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.