TAUW verlengt samenwerking met Flevo-landschap

TAUW heeft de sponsorovereenkomst met Flevo-landschap verlengd. Daarmee wordt onze samenwerking als het gaat om het behouden, beschermen en ontwikkelen van de Flevolandse natuur voortgezet.

21 april 2021

Voor TAUW is de samenwerking met Het Flevo-landschap logisch, aldus Cor Lont, afdelingshoofd Water & Natuur bij TAUW. “De Flevopolder is een bijzonder stuk ‘nieuw’ Nederland. Het is goed dat een organisatie als Het Flevo-landschap historisch besef heeft, waakt over de toekomst én het initiatief neemt om dit onder de aandacht te brengen”, aldus Cor. “Wij sponsoren Het Flevo-landschap zowel financieel als met kennis en expertise. We werken samen aan projecten als de herinrichting van de Pampushout en Natura 2000-gebied de Lepelaarsplassen. Dit zijn projecten die onze leefomgeving mooier en toekomstbestendig maken en dus goed bij ons passen.”

Passie voor de natuur

Ook Jeroen Gmelig Meyling, senior projectleider Water & Natuur bij TAUW is enthousiast over de samenwerking met het Flevo-landschap: “Wat ons bindt is de passie voor natuur. Het Flevo-landschap is één van de natuurbeschermingsorganisaties in Flevoland die natuurgebieden beheren en ook nieuwe natuur ontwikkelen. Meer dan ooit is natuur voor ons als mensen belangrijk. Natuur waarvan je kunt genieten, maar ook natuur die bijdraagt aan een gezonde en duurzame leefomgeving. Ik ben er trots op dat wij vanuit TAUW door deze sponsoring de aankomende jaren mogen bijdragen aan een mooie en gezonde toekomst voor Flevoland.”

Het Flevo-landschap is erg blij dat de samenwerking met TAUW wordt voortgezet. “TAUW is een deskundige, ervaren partnerpartij en een perfecte sparringpartner als het gaat om duurzaamheid, natuurontwikkeling en langetermijnvisie op natuur. We hebben in het verleden meerdere mooie projecten uitgevoerd en verheugen ons op de toekomstige samenwerking.”

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.