Voormalige stortplaats Katwijk omgetoverd tot sportpark

Het vernieuwde Sportpark De Krom in Katwijk is vrijdag 19 augustus officieel geopend. Het multifunctionele sportpark is fors uitgebreid. De uitbreiding betreft nieuwe accomodaties en sportfaciliteiten voor voetbalvereniging Katwijk, Hockey Club Catwyck, KLTV Tennisvereniging, Schietsportvereniging Katwijk en de Atletiekvereniging Rijnsoever.

Hiermee is een lang gekoesterde wens van de verenigingen in vervulling gegaan. Een groot deel van de uitbreiding is aangelegd op een voormalige stort. Tauw heeft hiervoor een breed pakket aan diensten geleverd. De voormalige stort vormt nu één geheel met de rest van de sportpark.

Ontwikkelingsvisie

Tauw heeft met het opstellen van een ontwikkelingsvisie een belangrijke bijdrage geleverd aan de totstandkoming van deze locatieontwikkeling. De komende jaren zal Tauw ook de monitoring en nazorg van de grondwaterverontreiniging verzorgen.

De bijdrage van Tauw wordt vereeuwigd door een vermelding op een Landmark, gesitueerd op een verbindingspunt van nieuw aangelegde fietspaden tussen Rijnsoever en de nog aan te leggen wijk Rijnsoever-Noord.

Contact persoon: Remco Pikaar