Circulaire economie

Duurzaamheid is voor ons ook een praktisch begrip. Zo zien we afval graag in reststromen, dat is goed voor milieu, goed voor het budget en u voldoet aan alle wet- en regelgeving.
Maar we willen meer. Om verder te groeien zoeken we de dialoog op met de markt, geven advies en ontwikkelen tools die duurzaamheid stimuleren.  Zo hoort circulaire economie volgens ons te zijn. Circulair in álle facetten

Groene innovaties

Tauw timmert hard aan de weg als het om nieuwe, innovatie methodes gaat om om te gaan met onze leefomgeving. Gasloos verwarmen is een belangrijk thema in de markt en wij denken mee. Bijvoorbeeld met oplossingen als verwarmen door middel van riothermie.

Een ander mooi voorbeeld van hoe wij praktisch meedenken over een schone en duurzame leefomgeving is onze Shoreliner. Een mooie tool om plastic soup in havens te verminderen.

Duurzaam advies

We onderzoeken de mogelijkheden; we adviseren en ontwerpen de oplossingen. We helpen bij de praktische en planmatige implementatie van technieken en maatregelen die van een gewone onderneming een modern en duurzaam opererend bedrijf maken. Naast onze beleidsmatige kennis en ervaring brengen we daarvoor een breed scala aan diensten en producten in stelling waar we veel ervaring mee hebben. Tastbare en bewezen technieken die zich terugverdienen. Tauw Takes Care!

Andere projecten

Bekijk ook deze projecten

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.