Geluidsmetingen Hollywood Stuntshow

Tauw voerde tijdens Hollywood Stuntshow in Deventer geluidsmetingen uit.

Deze show bestaat uit een aantal onderdelen. Naast precisierijden, rijden op twee wielen, springen met motoren over obstakels en met auto of motor door een vuurwand rijden, vond er ook een Big Foot show plaats. Hierbij reden vier monstertrucks over sloopauto’s.

Voor het beperken van onder andere geluidshinder op het nieuwe festivalterrein zijn in het ‘convenant in het kader van evenementen op het evenemententerrein aan de Roland Holstlaan te Deventer’ meetverplichtingen en grenswaarden opgenomen. In opdracht van de gemeente Deventer voerde Tauw geluidsmetingen uit ter controle van het convenant. Hierbij bleek dat op een van de avonden lichte overschrijdingen van de grenswaarden optraden op de bovenverdieping van een tweetal woningen. Overdag werd wel voldaan aan de grenswaarden uit het convenant.

Voor de geluidsspecialisten van Tauw was dit evenement een extra ervaring op het gebied van geluidsmetingen bij evenementen, toe te voegen aan de reeds zeer uitgebreide ervaring met het meten tijdens muziekevenementen.