TAUW, marktleider in luchtmetingen

Wij voeren voor onze opdrachtgevers diverse luchtmetingen uit, namelijk:

 

Meten van luchtverontreinigende stoffen

Als bedrijf moet u op de hoogte blijven van uw uitstoot van luchtverontreinigende stoffen. Voor de aanvraag of de toekenning van vergunningen, maar bijvoorbeeld ook voor de procesbewaking. TAUW is marktleider in het uitvoeren van emissiemetingen naar de lucht. Wij hebben kennis van en ervaring met productieprocessen en emissies en weten als geen ander hoe gevoelig resultaten van metingen kunnen liggen bij de overheid. Als expert op het gebied van lucht, breiden onze diensten naast een reguliere luchtmeting uit naar binnenlucht, uw werkplek, luchtkwaliteit en geurmetingen. Wij verrichten bovendien metingen bij de maritieme en agrarische sector.

Geurmetingen om overlast te beperken

Wilt u weten of uw bedrijf geuroverlast kan veroorzaken? TAUW voert verschillende metingen uit om te controleren of u geen overlast voor de omgeving veroorzaakt. Door middel van verspreidingsberekeningen kijken we welke impact de geur van uw bedrijf heeft op uw omgeving en geven wij advies hoe deze geurhinder te beperken.

Integrale benadering van luchtvraagstukken

Wilt u meer informatie over een luchtmeting of onderzoek naar gevaarlijke stoffen? Of heeft u een vraagstuk rondom emitteren van schadelijke gassen en verspreidingsberekeningen? Bij TAUW leveren we alle soorten metingen in combinatie met het bijbehorende advies met betrekking tot lucht, geur, geluid en trillingen.

Het komt voor dat de meetresultaten aanleiding geven tot verbetering. Hierin denken wij graag met u mee en hebben innovatieve oplossingen voor de veiligheid en compliance. Omdat alle disciplines intern vertegenwoordigd zijn, benadert hij uw vraagstuk desgewenst integraal. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken wij uw vraagstuk.

 

Offerteformulier

Vraag onderstaand een lucht- en/of emissiemeting aan. 

 

 

Heeft u een vraag?


Neem contact op met één van onze adviseurs. 

Roger Stoeltie
 +31 62 27 92 35 8
roger.stoeltie@tauw.com