Welke luchtmetingen voeren wij uit?

Integrale benadering van luchtvraagstukken

Wilt u meer informatie over een luchtmeting of onderzoek naar gevaarlijke stoffen? Of heeft u een vraagstuk rondom emitteren van schadelijke gassen en verspreidingsberekeningen? Bij Tauw leveren we alle soorten metingen in combinatie met het bijbehorende advies met betrekking tot lucht, geur en emissie. 

Het komt voor dat de meetresultaten aanleiding geven tot verbetering. Hierin denken wij graag met u mee en hebben innovatieve oplossingen voor de veiligheid en compliance. Omdat alle disciplines intern vertegenwoordigd zijn, benadert hij uw vraagstuk desgewenst integraal. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken wij uw vraagstuk.

Geurmetingen om overlast te beperken

Wilt u weten of uw bedrijf geuroverlast kan veroorzaken? Tauw voert verschillende metingen uit om te controleren of u geen overlast voor de omgeving veroorzaakt. Door middel van verspreidingsberekeningen kijken we welke impact de geur van uw bedrijf heeft op uw omgeving en geven wij advies hoe deze geurhinder te beperken.

Tauw, grootste aanbieder in luchtmetingen

Tauw is marktleider in het uitvoeren van emissiemetingen naar de lucht. Wij hebben kennis van en ervaring met productieprocessen en emissies en weten als geen ander hoe gevoelig resultaten van metingen kunnen liggen bij de overheid. 

Heeft u een vraag? 

Stel hem telefonisch aan onze adviseur.

Roger Stoeltie
Tel: +31 62 27 92 35 8

Of vraag direct een offerte aan

Projecten omtrent luchtmetingen