Innovatieve ontwikkelingen op luchthavens richten zich op duurzaamheid en klantbeleving

Een groeiend aantal passagiers, toenemend luchtverkeer en de niet aflatende druk veroorzaakt door de voortdurende ontwikkelingen en toename van wettelijke eisen ten aanzien van duurzaamheid: luchthavens moeten groeien om te overleven. Passagiers verwachten het beste van luchthavens op het gebied van klantbeleving. Een luchthaven binnengaan is gelijk aan het binnen gaan van een stad. Het is een efficiënte en veilige stad met bijvoorbeeld korte loopafstanden, de nieuwste (biometrische) technieken en een vriendelijke sfeer. Elke luchthaven wil daarom zijn belasting op het milieu minimaliseren, voldoen aan plaatselijke en internationale wetten en voorschriften en voldoen aan de verwachtingen van de klant.

De luchtvaartsector heeft niet alleen te maken met grote aantallen passagiers, maar ook met de overheid en het milieu. Ze zijn betrokken bij belangrijke milieukwesties zoals klimaatverandering, efficiënt gebruik van grondstoffen en luchtkwaliteit, waarop ze aanzienlijke invloed kunnen uitoefenen, zowel op vrijwillige als op onvrijwillige basis.

Innovatieve verbeteringen

Om te voldoen aan de eisen van luchthavens zelf, die van de passagiers, het milieu en de overheid de aandacht niet verslappen. Een voortdurende verbetering wordt vereist en is onvermijdelijk. Of het nu gaat om een betrekkelijk klein project zoals de verbetering van de bagageafhandeling of een enorme uitdaging zoals het aanleggen van een geheel nieuwe luchthaven, Tauw zorgt voor de toegevoegde waarde.

Toegevoegde waarde door ervaring

Tauw is gespecialiseerd in het geven van advies aan nieuwe en bestaande luchthavens ten aanzien van hun ontwikkeling. Wij streven naar duurzame oplossingen, geschikt voor het heden en voor de toekomst. Onze kracht ligt in de betrokkenheid in het gehele proces en in de specifieke aspecten van de (her)ontwikkeling, uitbreiding, groei, onderhoud en het voldoen aan wet- en regelgeving voor luchthavens in geheel Europa. Wij bieden een scala aan diensten voor alle luchthavens op het gebied van bodemvoorzieningen, infrastructuur, gezondheid, veiligheid en wet- en regelgeving. Onze klanten zijn nationale en internationale luchthavens, zoals Amsterdam Schiphol Airport, Bonaire International Airport and Frankfurt Airport.

Downloads

Capability_statement_Airports.pdf

Download

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.