Podcast Samen voor biodiversiteit

TAUW, Arcadis en Bureau Waardenburg in gesprek over het belang van natuur en biodiversiteit

In het Deltaplan Biodiversiteitsherstel hebben meer dan honderd partijen de handen ineen geslagen om samen biodiversiteitsverlies in Nederland om te buigen naar -herstel. TAUW, Arcadis en Bureau Waardenburg zijn drie van hen. In deze podcast gaan Frank Aarts (Teammanager Ecologie bij TAUW), Eric Schouwenberg (hoofd van de Adviesgroep Natuur en Biodiversiteit van Arcadis) en Arda van Helsdingen (landschapsarchitect bij Bureau Waardenburg) met elkaar in gesprek over het partnerschap, het belang van natuur en biodiversiteit en hoe adviesbureau's op dit vlak samenwerken.

Louise Vet, emeritus hoogleraar Evolutionaire Ecologie aan de Wageningen Universiteit, schuift ook aan. Zij is een van de trekkers van het Deltaplan en licht toe waarom het belangrijk is dat een zo breed mogelijke vertegenwoordiging aansluit bij het platform. Advies- en ingenieursbureaus horen daar zeker bij volgens haar. Benieuwd waarom? Luister dan snel de podcast Samen voor biodiversiteit!

 

Gerelateerd nieuws

16 mei 2022 | Nieuws

TAUW door Deloitte verkozen tot Best Managed Company 2021/2022

Met trots kunnen we mededelen dat TAUW door Deloitte is uitgroepen tot één van de 22 Best Managed Companies van Nederland van het jaar 2021/2022.

16 maart 2022 | Nieuws

Arnhem bekroond tot bijvriendelijkste gemeente 2022

Gemeente Arnhem is door Nederland Zoemt verkozen tot bijvriendelijkste gemeente van Nederland. TAUW feliciteert Arnhem met hun inzet om van de gemeente een veilige en voedselrijke thuishaven te maken voor…

9 december 2021

Vogeleilanden Lepelaarsplassen klaar voor nieuw leven

Lees verder...
10 november 2021

Zuidplas bekroond tot bijvriendelijkste gemeente 2021

Lees verder...
29 september 2021

Podcast Samen voor biodiversiteit

Lees verder...

Heeft u een vraag over dit nieuwsbericht?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.