Pharius is een online compliance applicatie dat u handvatten biedt over de wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsomstandigheden, veiligheid en milieu.

Deze gebruiksvriendelijke, online applicatie helpt u, om naast de ondersteuning door en kennis van Tauw, inzichtelijk te krijgen welke verplichtingen het bedrijf heeft op basis van de actuele wet- en regelgeving. Per september zal de applicatie geüpdatet worden, waarna deze uw situatie nog beter weergeeft en u nog eenvoudiger uw compliance kunt checken.

Functies

Met de Pharius online compliance tool heeft u 24/7 de juiste wet- en regelgeving bij de hand. Hierdoor bent u in staat direct te acteren op eventuele wetswijzigingen en weet u zeker dat u altijd aantoonbaar compliant bent op het gebied van arbeidsomstandigheden, veiligheid en milieu.

Pharius biedt u:

  • 24/7 overzicht en inzicht in voor uw organisatie relevante wet- en regelgeving met een register.
  • Aantoonbare afhandeling van wijzigingen die voor u relevant zijn;
  • directe koppeling tussen uw wettelijke verplichtingen en borgingswijze;
  • managementcockpit waar uw compliance prestatie “real-time” inzichtelijk is;
  • Takenplanner voor u en uw collega’s om te zorgen dat u aantoonbaar compliant wordt en blijft;
  • Bedrijfsspecifieke documenten, zoals vergunningen kunnen toegevoegd worden aan uw register. Volledig geïntegreerd en gekoppeld aan wet- en regelgeving.

 
Instructiebijeenkomst

Na de update van juli organiseert Tauw in samenwerking met RDMG uitgevers instructiebijeenkomsten. Op die manier leert u alle ins en outs van de applicatie. Aansluitend kunt u met ons afspraken maken om uw bestaande register(s) en eventueel bedrijfseigen documenten te laten migreren naar Pharius. Ook een actualisatie van de gebruikersaccounts en een nieuwe rechtenstructuur maakt daarvan onderdeel uit.

Pharius wordt ingezet bij Compliance Management

Vraag een gratis proefaccount aan!

Medio september 2019 wordt Pharius gelanceerd, en nemen wij contact met u op omtrent kennismaking met de tool en log-in.