TAUW partner voor SROK Ingenieursdiensten Rijkswaterstaat

TAUW heeft in de combinatie met Iv-Infra, HKV en APPM een samenwerkingsovereenkomst Ingenieursdiensten met Rijkswaterstaat getekend voor de beide percelen Planuitwerking & Contractvoorbereiding en Technisch Advies. Hiermee zijn we als combinatie de komende drie jaar, met mogelijk een verlenging tot een jaar, partner van Rijkswaterstaat voor de uitvoering van grote integrale projecten en uitdagende vervangingsopgaves.

05 augustus 2021

Met de overeenkomst SROK Ingenieursdiensten zet Rijkswaterstaat in op een intensieve en evenwichtige samenwerking met marktpartijen om zo bij te dragen aan haar duurzaamheidsdoelen: duurzame gebiedsontwikkeling en in 2030 energieneutraal zijn en circulair werken.


Planuitwerking & Contractvoorbereiding en Technisch Advies

De combinatie Iv-Infra, TAUW, HKV en APPM heeft zowel perceel 1 als perceel 2 gegund gekregen. Perceel 1 betreft de Planuitwerking en Contractvoorbereiding integrale projecten op het gebied van weg- en waterbouw in alle fasen van planvorming tot beheer en onderhoud. Bij perceel 2, Technisch Advies, staat de directe toegang tot gespecialiseerde kennis en kunde op 17 technische onderwerpen centraal. Iv-Infra is penvoerder voor beide percelen.


Succesvolle samenwerking

De combinatie Iv-Infra, TAUW en HKV werkt al lange tijd goed met elkaar samen; we zijn hierin complementair aan elkaar en succesvol. “Als partners binnen de vorige raamcontracten hebben we de afgelopen jaren met plezier samengewerkt en dit nu uitgebreid met onderaannemer APPM”, zegt TAUW-adviseur Jan-Kees de Vries. “Als partijen vullen we elkaar goed aan en werken we aan projecten op vrijwel het gehele spectrum van de ingenieursdiensten. Wij kijken weer uit naar mooie, uitdagende samenwerkingsprojecten!”

TAUW heeft de afgelopen jaren binnen de combinatie met Rijkswaterstaat samengewerkt aan zowel integrale projecten als specialistische diensten. Jan-Kees: “Wij zijn trots dat we met ons brede dienstenpakket een bijdrage mogen leveren aan de opgaven van nu voor de infrastructuur van de toekomst.”

Gerelateerde nieuwsberichten

6 februari 2023 | Nieuws

TAUW op congres ‘Gamechangers in de Bouw & Infra’

Wie en wat gaat de duurzame bouw écht veranderen en hoe? Wie zorgt er voor gedragsverandering en verbreding van het draagvlak? Systeemverandering en gedragsverandering zijn de sleutelwoorden tijdens het…

22 december 2022 | Nieuws

InfraTech 2023: Move Forward! – Rotterdam Ahoy

Met trots presenteert TAUW zich op 17 t/m 20 januari op de InfraTech 2023 in Rotterdam Ahoy, het nationale platform voor de hele infrasector. We nodigen u van harte uit op onze stand (1.024, hal 1) waar…

5 augustus 2021

TAUW partner voor SROK Ingenieursdiensten Rijkswaterstaat

Lees verder...
27 mei 2021

TAUW start met planstudie en contractvoorbereiding N270 Helmond…

Lees verder...
19 april 2021

InnovA58 op weg naar de toekomst

Lees verder...

Heeft u een vraag over dit nieuwsbericht?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.