Due diligence-diensten voor HSE- en duurzaamheidsbeheer bij fusies en overnames

Bij fusies en overnames is het voor verantwoorde investeringsbeslissingen van essentieel belang aandacht te besteden aan HSE en duurzaamheid. TAUW biedt due diligence-diensten aan investeerders, participatiemaatschappijen en bedrijven die op zoek zijn naar gedegen onderzoek en documentatie van HSE- Met onze diepgaande expertise en ervaring kijken we verder dan alleen verplichtingen en risico's: we identificeren ook kansen. 

Oplossingen op maat voor M&A due dilligence

Als globale partner en medeoprichter van CAT Alliance zijn wij wereldwijd vertegenwoordigd. We combineren onze internationale expertise met lokale kennis en ervaring in meer dan 50 landen. Voor zowel kopers als verkopers kijken we wat relevant is voor het proces in uw specifieke situatie. We hanteren geen one-size-fits-allaanpak. Wij geloven dat maatwerkoplossingen en -adviezen de belangrijkste voorwaarden zijn voor het behalen van het best mogelijke resultaat.

Onze M&A-diensten (merger-and-acquisition-diensten) maken waarden en risico’s inzichtelijk voor investeerders, kredietverstrekkers en kopers. Het toegenomen vertrouwen van verkopers leidt in het geval van desinvesteringen tot een concurrerender en sneller verkoopproces.

Laat HSE en duurzaamheidsrisico's uw M&A-transacties niet in gevaar brengen. Neem vandaag nog contact op met TAUW voor onze due diligence-diensten.

 

 

Bekijk onze projecten

Ontdek meer over onze gerelateerde diensten

Heeft u vragen op het gebied van due dilligence?

Neem contact op met een van onze experts. Zij staan klaar om u te helpen.