Locatieontwikkeling

Een toekomstbestendig bedrijf

Bij de oprichting en groei van een bedrijf komen veel aspecten aan de orde die doorgaans niet tot de corebusiness van een bedrijf horen. Zo zijn bijvoorbeeld de locatiekeuze, de omgang met uw omgeving, het voldoen aan wet- en regelgeving, het ontwerp, het beheer en het onderhoud van belang. Een bedrijf moet alert zijn en blijven op de veranderende eisen van de omgeving en maatschappij. Uw eigen koers varen op toekomstbestendige keuzes zijn hierin doorslaggevend. Dit vergt niet alleen visie, maar ook moed en vasthoudendheid.

Onze integrale aanpak

Onze specialisten van locatieontwikkeling kennen de drijfveren en de snelheid van de industrie goed. Bovendien spreken we de taal van bedrijven. Uw uitdagingen worden integraal door ons opgepakt. We putten intern uit een breed scala aan disciplines en competenties, waarbij we beschikken over regionale, nationale en internationale netwerken. Tauw werkt niet voor de industrie, maar mét de industrie aan haar uitdaging, waarbij het toekomstbestendig ondernemen centraal staat. Van ontwikkeling van de site tot en met eventuele bedrijfsverplaatsing of sluiting.

 De kracht van Tauw

Onze kracht is het in de volle breedte ontzorgen van onze klanten. Dit blijkt uit de vele goede en bestendige relaties die Tauw heeft in diverse sectoren, zoals de Voedingsindustrie, Chemie, Energie, Olie en Gas & Logistiek. Daarom is Tauw hèt toonaangevende adviesbureau voor industriële locatieontwikkeling.

Projecten

Projecten

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.

Henry Raben
T: +31 65 39 40 21 8
E:henry.raben@tauw.com
LinkedIn
Henry Raben