Locatieontwikkeling als paraplu

In een business life cycle komen omvangrijke projecten voor. Denk aan het starten, doorstarten of beëindigen van een bedrijf. Of er moet gekozen worden tussen verbouwen of een nieuwe locatie aankopen, bijvoorbeeld in het geval van bedrijfsuitbreiding of bedrijfsverplaatsing. Wij zijn expert op het gebied van locatieontwikkeling. We begeleiden dit totale traject en geven innovatieve adviezen die naadloos aansluiten bij uw bedrijfsdoelen en ambities. In al ons denken en handelen stellen wij een duurzame en bestendige toekomst voorop. Overheden en zakenpartners zien ons als een gerespecteerd en betrouwbaar partner. Of het nu gaat om de ontwikkeling van uw huidige of een nieuwe locatie, wij ontzorgen u met onze zorgvuldige, pragmatische en efficiënte aanpak.

Beslissen in beginstadium

Het beginstadium, met daarin de locatiekeuze, is het belangrijkst. Hier wordt de basis gelegd voor de uiteindelijke realisatie van het geheel. Aan de hand van een risico-inventarisatie met een scenario analyse krijgt u de risico’s inzichtelijk. Dit is belangrijk om de juiste strategische keuzes te maken vóór de ontwerpfase. Om de juiste vergunningen te krijgen zijn onderzoeken, metingen en adviezen nodig met betrekking tot bodem, lucht, ecologie en civiele en installatietechniek. Door onze expertise vanaf het eerste begin maximaal uit te nutten, loopt het proces in latere stadia vloeiend. En dat bespaart veel tijd en geld. Alle de genoemde disciplines zijn intern vertegenwoordigd om u volledig te ontzorgen met een integrale benadering. Van locatiekeuze tot het uitvoeren van onderzoeken en in alle opzichten voldoen aan wet- en regelgeving. Ook begeleiden wij de uitvoeringsfase: van (detail)ontwerp en engineering tot aanbestedingstraject en oplevering.

Vraagstukken industriële locaties

Heeft u multidisciplinaire vraagstukken met betrekking tot industriële locaties? Wij leveren kennis en deskundigheid rondom thema’s zoals locatiekeuze, milieuruimte, ontwerp en engineering, inrichting van het gebouw en terrein en voldoen aan wet- en regelgeving.
U kunt ons ook inzetten als projectmanager die het overzicht heeft. Bovendien heeft u via één contactpersoon een volledig team experts tot uw beschikking die alles weten van bodem, water, lucht, ecologie, civiele en installatietechniek, veiligheid en wetgeving. Hij is uw en de schakel en projectmanager binnen onze organisatie voor alle disciplines die u nodig heeft. Is gedurende het traject behoefte aan één of enkele van onze expertises of is interim projectmanagement nodig? Ook dat is mogelijk. Neem contact op en vertel ons uw plannen voor locatie(her)ontwikkeling.

Projecten

Hoe kunnen wij u helpen?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren graag.

Henry Raben
T: +31 65 39 40 21 8
E:henry.raben@tauw.com
LinkedIn
Henry Raben